Page 1 of 1

Video Tension Test

PostPosted: Tue Jan 19, 2016 4:05 pm
by Frank.loh
This forum is for all Microworkers who participate in the "Video Tension Test". If you have any problems or need help, simply post here and I will try to help you.

Re: Video Tension Test

PostPosted: Tue Jan 19, 2016 5:22 pm
by tolovo
"I have read and understood the test instructions!" button is not working in my case. I tried in three different browsers but nothing happens after clicking the button.

Re: Video Tension Test

PostPosted: Wed Jan 20, 2016 3:07 pm
by Frank.loh
Seems there was a bug on the redirection, if all test spots where taken. Sorry for the inconvenience.

Re: Video Tension Test

PostPosted: Thu Jan 21, 2016 11:38 am
by zahidul
zahidul

Re: Video Tension Test

PostPosted: Mon Feb 01, 2016 12:38 pm
by Frank.loh
If you have problems with the redirection, please check if your javascript is enabled

Re: Video Tension Test

PostPosted: Fri Feb 05, 2016 2:58 pm
by kevrome
I have watched the video at 2/8 and the timer already at 0:00 but when I pressed continue nothing happens. I don't know why please fix it. My work link http://videotensiontest.informatik.uni- ... r=0a7cc685

Re: Video Tension Test

PostPosted: Fri Feb 05, 2016 3:48 pm
by Frank.loh
It is working pretty fine for me, and my database tells me that you had video interruption events in your video.

Your videobuffer went down to 0 although this was not planned to happen or you interrupted the task.

I think your Internet connection is either too bad to do the task (check description, bandwidth > 6Mbit/s) or you had additional downloads consuming high amount of bandwidth or other things running while doing the task.

Since it works pretty fine for me, and many other workers already completed the task, i recommend you to check if you really have 6Mbit/s bandwidth free for the task and reload the page you sent in the link.

My regards,

Frank