• Advertisement

How do to a Yahoo answer job on Microworkers

Give other workers valuable tips how to do things right.

Postby operarius » Sun Feb 26, 2012 2:09 pm

Have a look at this tutorial:

operarius
Site Admin
 
Posts: 102
Joined: Mon Nov 28, 2011 11:20 pm

Postby dahamsandamal » Tue Feb 28, 2012 2:01 pm

These tutorials are valuable for all the new members of Mw.You are doing great job dr admin..Keep it up... :D 8-)
dahamsandamal
 
Posts: 391
Joined: Fri Feb 10, 2012 1:23 pm
Location: Negombo

Postby meronepal » Thu Mar 01, 2012 2:00 am

Nice tutorial .. Thanks for the idea
meronepal
 
Posts: 74
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:18 am

Postby mnh0786 » Mon Mar 05, 2012 12:32 pm

My yahoo answer account is suspended for last two months. As a result I can not do any yahoo answer job. I want to know is any chance to get it enable again. I mean is it suspended for a certain time or once suspended is forever.

Please suggest me.
mnh0786
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 24, 2012 12:42 am
Location: Chittagong

Postby Anemari » Mon Mar 05, 2012 12:41 pm

Once a yahoo answers account is suspended, it can't be retrieved. If you want to continue finishing yahoo answers tasks, you need another account. You can either make it yourself, or purchase one. There are sellers that can provide you with a valid yahoo account, check the trading forum, several have posted about their offers. :)
Anemari
 
Posts: 92
Joined: Tue Jan 24, 2012 12:15 am
Location: Macedonia

Postby mnh0786 » Tue Mar 06, 2012 5:38 pm

Thank you for your clear suggestion. What I want to say is " Suspended means it may be retrieve again after a while, rather they could banned my account. Disgusting !!!!
mnh0786
 
Posts: 21
Joined: Tue Jan 24, 2012 12:42 am
Location: Chittagong


Return to HowTos

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron